Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή, σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας, την ίδια στιγμή που θα την παραλάβετε στο χώρο σας, στον υπάλληλο της courier.

  • Ελλάδα – επιπλέον χρέωση 2,00€ (με ACS Courier)
  • Ελλάδα – επιπλέον χρέωση 2,50€ (με ΕΛΤΑ Courier)
  • Κύπρος – επιπλέον χρέωση 4,00€ (με ACS Courier)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4172/2013:

Τιμολόγιο πώλησης καθαρής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνιστάται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική κάρτα).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016:

Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας

Πληρώστε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε ή χρησιμοποιήστε το online banking. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, συμπληρώστε στην αιτιολογία της κατάθεσης, τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

Παρακαλούμε θερμά μετά την κατάθεσή σας να μας αποστέλλετε ενημέρωση για το ποσό της κατάθεσης, την ημερομηνία αυτής, την τράπεζα στην οποία έγινε καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας για να μπορέσουμε να ενημερωθούμε σχετικά.

Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 3 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – 306 00388737

IBAN – GR9401103060000030600388737

ΚΑΤΟΧΟΣ – ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – 6913149224693

IBAN – GR9101719130006913149224693

ΚΑΤΟΧΟΣ – ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

*Τυχόν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Πληρωμή με πιστωτική – χρεωστική (Simplify – Εθνική Τράπεζα)
Όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Το Goldencare.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία των πελατών του, ενώ όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας.
Όταν επιλέγετε Πληρωμή μέσω Εθνικής Τράπεζας ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στο site της τράπεζας, όπου μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας.

Πληρωμή με πιστωτική – χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet)
Αφού επιλέξετε ως μέσο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Viva Wallet μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία της κάρτας σας.
Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από τη Viva Wallet αλλά και από εμάς.

Πληρωμή με Paypal

Το PayPal επιτρέπει σε σας να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Το Goldencare.gr δεν αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία των πελατών του, ενώ όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal.
Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα στο site του PayPal, όπου μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας.
Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό (η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική μπορείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας και χωρίς λογαριασμό PayPal).
Για τυχόν απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.